POP-ERA

Bilebandi POP-ERA koostuu neljästä rokkisedästä, eikä kyseessä ole mitään opiston poikia, vaan keikoilla koulittuja rokkikukkoja, jotka tietävät että aito Rock’n Roll lähtee nivusista!

POP-ERA tekee keikkaa perinteisellä rummut/kitara/basso/laulu -kokoonpanolla. Pieniin tiloihin POP-ERA saapuu sähkörummuilla, jolloin volyymit pysyvät kurissa! Mukana tuleva kalusto räätälöidään aina vastaamaan tilan ja tilaajan tarpeita. Orkesteri on myös nähty ja kuultu lähes akustisena ja joitakin balladeja on tulkittu keikiolla akustisten kitaroiden ja laulun voimin.

Orkesterin repertuaariin kuuluu poppia, rokkia, heviä sekä finnhitsejä tilaisuuteen sopivalla sekoitussuhteella. Repertuaarin voit ladata PDF-muotoisena tästä.

Viime vuosina POP-ERA on niittänyt mainetta myös HÄÄBÄNDINÄ, joka ei humppaan koske. Repertuaari venyy tarvittaessa häävalssien puolelle, mutta ei hätää sillä nekin ovat taattua POP-ERA laatua.

Tilaa POP-ERA bileisiin ja saat varmasti rahalle vastinetta! Ota yhteyttä ja sorvataan juhliisi sopiva paketti. Meiltä onnistuu äänet, valot, savut ja ennen kaikkea hyvä meininki!

Lisää maistiaisia keikkamenosta löydät KUVA JA ÄÄNI -sivulta sekä Tuubista.

popera.fi 2020 - Rock'n Roll lähtee nivusista